perjantai 24. heinäkuuta 2015

Työhuone valmistautuu alennusmyyntiinSuunnitelmat näköjään muuttuvat ja elokuun loppuun ajateltu kesäpellava-vaatteiden alennusmyynti muuttuikin jo kuukaudella aikaisemmaksi. Miksi odottaa kuukautta, kun voi vielä tuurilla (ts. hyvällä säällä) käyttää pellavaa kokonaisen kuukauden.

Alustavissa suunnitelmissa oli laittaa alennukseen vain muutama Ailia-malliston kesäpellavavaate, mutta sitten sekin suunnitelma muuttui, eli riistäytyi käsistä ja kun vaivaa nähdään, niin tehdään se kunnolla eli nyt ovat 

K A I K K I   T Y Ö H U O N E E L L A   O L E V A T   V A A T T E E T

A L E N N U S M Y Y N N I S S Ä!
Syksyllä on uusia suunnitelmia, mitään en haluaisi varastoida, joten kannattaa tulla katsomaan valikoimaa. Alennukset ovat hyviä: kesä Ailia-mallistoa myydään -40 %, syksy Ailiaa -20 %, kaikenlaiset kokeillut ja yksittäiskappaleet ym jopa -50% ja sitten on se poistotanko, jossa sekalaista mallivaatetta -70 % eli alkaen 10 €/ vaate. Hajakokoja.
Farkunvärinen pellavamekko oli joku tämän kevään kokeilu. Idea oli hyvä, mutta malli ei sitten koskaan päässyt tuotantoon. Puolitekoinen mekko löytyi toissapäivänä "Keskeneräistenkasasta" ja tein sen pienillä korjauksilla valmiiksi ja siitähän tuli upea. Olisin ottanut sen itselleni käyttöön, mutta kun on liian iso.

Alennusmyynnissä myös nämä ihanat merihenkiset Juolukka-tunikat. Kuvassa oleva vaalea raitapellava-versio on 80 € ja tummalla raitapellavalla olevat Juolukat 89 €.


,

Muutamia silkkivaatteita on poistotangossa, nyt en säästele enää mitään eli nämäkin yksittäiskappaleet ovat hintaluokassa 25 €-45 €!!!!! Harmaa ja oranssi ovat muistaakseni kokoa M eli 40 ja pinkki on kokoa 42.
Harmaa silkkikietaisu on ollut mallikappaleeni ja olen tuolla mallilla tehnyt useita vaatteita talven ja syksyn juhliin. Yli 5 vuotta sitten silkkikietaisu oli tosi hyvä valinta pikkujouluihin, malli sopi niin housujen kuin hameenkin kanssa käytettäväksi. 

Jos haluat tarkempia mittoja näistä silkkivaatteista, niin laita viestiä. 
...ja tietty ale on blogiputiikissakin!


Työhuone löytyy Turusta, os. Hintsa Knaapin katu 6 B, pihatasoEi kommentteja:

Lähetä kommentti