lauantai 2. toukokuuta 2015

Vapunpäivänä työtä ja juhlaa sopivasti sekaisinVapunpäivänä töihin, herätys jo puoli seitsemältä. Aurinkoinen aamu kuitenkin houkutteli ulos ja pyöräilemään kohti keskustaa ja katsomaan Anittan somistamaa Kaislan vappuikkunaa.

Työhuoneella valmistetut turkoosi Kohokki-mekko ja tumman lila Kaunokki-maximekko. 
Molemmat mekot 100 % pellavaa.
Oli outoa pyöräillä lähes autiossa kaupungissa. Kerrankin sai ajella surutta punaisia päin, kun autoja ei näkynyt missään!
Käytin valon hyväkseni ja kuvasin uusia malleja. Tämä raitamekko on itselleni. Olin ensin  tekemässä tunikaa, mutta siitä tulikin sitten mekko ja sopivasti kaipaamani kotimekko.  Materiaali on  minulle uusi eli kangasedustajaltani tilattu puuvilla-elastaani raitatrikoo. En vielä yhtään tiedä miten tämä käyttäytyy pesussa, kutistuuko vaiko ei.  Parasta olla hyvä, tätä raitaa kun on koko pakallinen.


Tämä tummansininen pellavahame menee Wallmo-aittaan. Jolla-hame on tämän kesän uutuus.
Hame näyttää mielestäni hieman tylsältä, kun helmassa oleva raita ja oikealla puolella oleva iso kolmiotasku eivät erotu ollenkaan. 
Iltapäivällä Ansku tuli vappukahville ja katoimme mummokupit pöytään. Ansku oli Jolla-hameen kanssa samaa mieltä ja ehdotti, että jos laittaisin tikkaukset hieman erillaisella värillä. Just näin, mun hienot kaksoistikkaukset menivät ihan hukkaan, kun eivät näy. 
Jollasta kokeillaan siis jossain vaiheessa versio esim. vaalean harmaalla langalla tikattuna.

Loppupäivän tein asiakaskorjauksia. Huvia ja hyötyä sopivasti. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti