torstai 19. kesäkuuta 2014

Suklaataivas Fiskarsin ruukissa









Aurinkoinen sunnuntaipäivä, minulla kahden päivän pikaloma ja nuorisolla kotiinpaluumatka. Poikkesimme Fiskarsin ruukkiin moikkaamaan Iljaa ja tutustumaan Iljan kesätyöpaikkaan, Petris chocolate roomiin.










Petris chocolate room valmistaa suklaat, kakut ja praliinit ym Fiskarsissa, täysin käsityönä tehtyinä tuoreista ja parhaista raaka-aineista. Ilja suositteli Viville kahvin kanssa suklaapraliineja. Suklaapraliini oli uusi tuttavuus - ja makuyllätys; pyöreä palleroinen, jonka pinta maistui voimakkaasti marjalta tai hedelmältä.






Oma valintani oli Kolmen suklaan mousse. Kakussa on kerroksittain valko-, maito- ja tummasuklaamousse suklaamantelipohjalla ja suklaaglaseerauksella. Taisin sanoa, etten ole koskaan aiemmin syönyt niin täydellistä suklaamoussekakkua. 


Fiskarsiin ei ole mahdoton matka, kesäpäiviä on vielä jäljellä ja vitriiniin jäi monta muutakin kakkuvaihtoehtoa maisteltavaksi.

Petris chocolate room on auki päivittäin 10.30-16.30



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti