keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Juhlatunnelmia
Työhuoneen 10 v juhlien tunnelmia

Perjantaiaamuna käväistiin vielä pikaisesti lähikaupassa hakemassa tuoreita patonkeja ja lehtisalaattia. Inka koristeli kakun ja näyteikkunaa jatkettiin hieman pihan puolelle.


Aamupäivällä Ansku saapui viimeistelemään asiakkaansa tunikaa. Oli vielä hetki aikaa rauhoittua ja ihmetellä netissä vaikka Itävallan euroviisuehdokasta.


Leikkuupöydän päälle saa ihan kivan kattauksen. Inka taiteili tunnelman ja teki maistuvat levitteet ja minä leivoin.

Päivän ohjelmassa oli kukitusta, lahjojen avaamista, vaatteiden sovittelua, kahvittelua ja illan kohokohtana oli Erjan smoothiebaari. Tervetulodrinkit olivat siis superterveellisiä.
Lauantaiaamuna tulivat "opettajat" ja järjestivät hauskan yllätyksen tulemalla heti kymmeneltä. Ihanan hempeä kukkakimppu tuli iloisten naisten mukana. Keittiönkaapit täyttyivät värikkäistä tervehdys-arvontakorteista. Tiistaina suoritettiin arvonta ja onnetar suosi molempia Riittoja sekä Piaa.

Kaksi juhlapäivää hurahti nopeasti ohi. Oli mukava nähdä ystäviä ja asiakkaita vuosien varrelta ja mikä parasta, rakastan yllätyksiä ja niitähän tuli: koskaan en arvannut kuka tupsahti ovesta sisälle. Kiitos.1 kommentti:

  1. Ihan todella hienoja värejä! Sopii niin kivasti kaikki yhteen :) T. Vi

    VastaaPoista